fbpx Getuigenis | Preventie & Milieu Academy

Getuigenis

Karin Podschun

Karin Podschun

Studeren bij Preventie & Milieu Academy is voor mij echt een plezier. Het combineren van werk, studie en gezin is niet gemakkelijk, zeker met een partner die in ploegendienst werkt en met een klein kind in huis. Maar de kennis en vaardigheden die ik in de opleiding verwerf maken dit ruimschoots goed. Bij de uitvoering van mijn taken op het werk glimlach ik regelmatig als ik ervaar dat mijn opgedane kennis uit de opleiding mij helpt: dan ga ik met vertrouwen die uitdaging aan. Als je van plan bent om in de toekomst als preventieadviseur te werken, of zoals ik al werkzaam bent in de functie zonder veel ervaring en theoretische kennis, raad ik je ten zeerste aan om je in te schrijven voor dit programma.

 

Karin Podschun, Safety Coordinator EMEA Technology Eastman, Preventieadviseur niveau 1 2022-2023

Lisa Grijspeert

Lisa Grijspeert

Onder het motto “levenslang leren” heb ik gekozen om na mijn master verder te studeren en het opleidingstraject richting Preventieadviseur niveau 1 te volgen. Op deze manier probeer ik mijn kennis over veiligheid, gezondheid en milieu grondig uit te breiden. 

Als beginnend preventieadviseur leer ik de kneepjes van het vak door experten. Docenten brengen hun vakgebied op een praktijkgerichte manier waardoor de lessen direct toepasbaar zijn op de werkvloer. In de opleiding krijg je een goed gevulde rugzak mee om je zo in jouw verdere loopbaan te ontwikkelen.

De combinatie met het werk is een stevige keuze, maar met het maken van een slimme planning is al veel mogelijk. 

Kortom, de opleiding is zeker een aanrader voor iedereen die een echte generalist wil worden op vlak van veiligheid.

Lisa Grijspeert - Health and Safety Advisor BerryAlloc (B.I.G.) - Preventieadviseur niveau 1 2022-2023